ГоловнаСпорт

Чемпіон світу-2018 розірвав контракт з російським футбольним клубом, тому що йому не платять зарплати

Аділь Рамі залишає "Сочі".

Чемпіон світу-2018 розірвав контракт з російським футбольним клубом, тому що йому не платять зарплати
Адиль Рами
Фото: EPA/UPG

Адвокат чемпіона світу-2018 у складі збірної Франції Аділя Рамі Жюль Планк опублікував заяву свого клієнта, у якому 34-річний футболіст висловив невдоволення ситуацією в клубі, до якого він приєднався в лютому.

Рамі стверджує, що "Сочі" не виконав жодної з домовленостей, і він взагалі жодного разу не отримував зарплати, повідомляє RMC Sport.

Планк, своєю чергою, повідомив, що його клієнт вважає, себе вільним від будь-яких зобов'язань перед "Сочі" й готовий продовжити кар'єру в іншому клубі.

Водночас у "Сочі" стверджують, що це саме клуб анулював контракт із Рамі, через те, що француз обдурив клуб, приховавши свою хронічну травму коліна, т.зв. jump knee injury, видавши її за іншу, не таку важку – тендиніт. Проте, медслужби клубу виявила проблему, відправила Аділя в барселонську клініку до одного з кращих у світі фахівців із таких ушкоджень.

Але це не допомогло – гравцеві треба змиритися з тим, що продовження кар'єри в його ситуації неможливе, він уже не здатний виступати на професійному рівні, повідомляє "Спорт-Экспресс".

До переходу в "Сочі" Аділь належав турецькому "Фенербахче", але зіграв лише один матч у чемпіонаті Туреччини. У минулому захисник грав за "Валенсію", "Мілан", "Севілью" й "Марсель". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram