>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Журналістам заборонили відвідувати матчі Української прем'єр-ліги

Пресложа буде відсутня.

Журналістам заборонили відвідувати матчі Української прем'єр-ліги
Вадим Костюченко
Фото: upl.ua

Перший віцепрезидент Української асоціації футболу (УАФ) Вадим Костюченко пояснив, хто зможе бути присутнім на матчах Української прем'єр-ліги цього сезону:

"Матчі будуть без глядачів. Люди, які будуть присутні на стадіонах – це футболісти, тренери, лікарі, арбітри, спостерігачі арбітражу, керівники і представники футбольних клубів, Прем'єр-ліги та офіційні ретранслятори матчів, а також представники VAR.

Крім того, на поєдинках будуть присутні представники МНС і медицини. Офіційних осіб на матчі повинно бути до 200 осіб.

Щодо представників преси, то на іграх будуть тільки представники офіційного транслятора і клубів. Пресложі не буде. Також на матчах не буде батьків, інших родичів, дружин гравців.

Головне – почати. Потім чекаємо поліпшення ситуації з коронавірусом і поступового пом'якшення карантину, зокрема розширеного доступу представників преси на стадіони", – цитує Костюченко meta-ratings.com.ua.

"Арбітри і спостерігачі арбітражу вже протестовані на коронавірус. Судді здали всі тести. Усі футболісти пройшли тестування перед зборами і тренувальним процесом. На сьогодні немає інформації про те, що в когось було виявлено коронавірус. За протоколом арбітри і гравці проходитимуть тестування раз у два тижні.

Також вирішено, що якщо в когось із гравців виявлять коронавірус, то вирішуватиметься питання за медичним протоколом. Розглядатимуть питання про ізоляцію гравця й прийматимуть рішення, наскільки сильно могла бути піддана команда зараженню. Але через одиничний випадок команду не зніматимуть з чемпіонату", – зазначив функціонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram