>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У чемпіонаті Білорусі зафіксовано перший випадок перенесення матчу через коронавірус: підозру на COVID-19 виявили в українця

У футболістів є підозра на наявність COVID-19.

У чемпіонаті Білорусі зафіксовано перший випадок перенесення матчу через коронавірус: підозру на COVID-19 виявили в українця
Фото: АБФФ

Напередодні бюро виконкому Асоціації "Білоруська федерація футболу" (АБФФ) прийняло рішення про перенесення матчу 9-го туру "Білорусьбанк - вищої ліги" сезону 2020 року за участю футбольних клубів "Мінськ" і "Неман" (Гродно), повідомляє пресслужба АБФФ.

Поєдинок, який мав відбутися 15 травня, перенесли на пізніший термін.

Аналогічне рішення було прийнято і щодо матчу 5-го туру "Макслайн - першої ліги" за участю футбольних клубів "Арсенал" (Дзержинськ) - ГОБЖД.

Таке рішення прийнято у зв'язку з тим, що у футболістів "Арсеналу" і "Мінська" виявлено підозру на наявність вірусу COVID-19.

АБФФ продовжує вживати всіх рекомендованих заходів у боротьбі з поширенням вірусу на матчах національних змагань. На стадіонах встановлено додаткові точки з антисептиком, при вході уболівальникам вимірюють температуру тіла, а на трибунах застосовують розсадження глядачів у шаховому порядку, відзначено в комюніке Федерації.

Додамо: за даними білоруського ресурсу by.tribuna.com., підозру на зараження COVID-19 виявили в українського захисника "Мінська" Євгенія Чаговця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram