>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легенда "Манчестер Юнайтед" назвав гравців МЮ, яких Алекс Фергюсон ніколи не критикував

Райан Гіггз відверто висловився про методи тренування великого шотландця.

Легенда "Манчестер Юнайтед" назвав гравців МЮ, яких Алекс Фергюсон ніколи не критикував
Райан Гиггз
Фото: EPA\UPG

Легенда "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз, який зараз очолює національну команду Уельсу, поділився думкою про тонкощі роботи великого наставника манкуніанців Алекса Фергюсона.

Зокрема, валлієць назвав імена гравців МЮ, яких сер Алекс ніколи не критикував.

"Були тільки три або чотири гравці, яких Фергюсон не критикував. Це Ерік Кантона, Брайан Робсон, Рой Кін і Кріштіану Роналду. Вони виконували роботу на полі, тому у нього ніколи не було до них претензій. Сер Алекс - майстер психології, він знав, як змусити кожного бути максимально ефективним", - заявив Райан в інтерв'ю beIN Sport.

"Особисто я постійно з ним сварився. Мене часто штрафували, доходило навіть до того, що залишали без двотижневої зарплати. Я заперечував йому, приводив свої аргументи. Але пізніше Фергюсон зізнався мені, що йому взагалі-то подобалося, коли я так себе вів. Це показувало, що мені не було все одно. Але сер Алекс все одно штрафував мене, - щоб показати, хто тут головний", - зазначив Гіггз.

Нагадаємо, що шотландець тренував "Манчестер Юнайтед" 27 років (з 1986 по 2013 рік) і виграв з клубом 38 трофеїв, включаючи 13 титулів чемпіона Англійської прем'єр-ліги і дві Ліги чемпіонів.

У свою чергу, 46-річний Гіггз всю свою кар'єру (1990-2014) виступав за МЮ, за який провів 963 офіційних матчі. Є найтитулованішим гравцем в історії британського футболу. 19 травня 2013 року став першим і, поки, єдиним футболістом, який виграв 13 чемпіонських титулів вищого дивізіону Англії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram