>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чемпіонський бій між Джошуа і Пулєвим може пройти в давньоримському амфітеатрі

Таке припущення висловив промоутер болгарина.

Амфітеатр у Пулі
Фото: worldlist.travel
Амфітеатр у Пулі

Менеджер болгарського боксера Кубрата Пулєва (28-1, 14 КО) Івайло Готцев заявив, що поєдинок проти чинного чемпіона WBO, WBA і IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) може пройти в хорватському місті Пула, повідомляє allboxing.ru.

Через пандемію коронавірусу глядачів у Лондоні, швидше за все, не буде.

Готцев повідомив, що тому обговорюють різні варіанти місця бою.

"Ми дали собі чотири тижні на пошуки нового місця, якщо ситуація і заходи боротьби з коронавірусом в Англії не зміняться. Ми обговорюємо Хорватію, там є унікальний римський амфітеатр у Пулі, і ми ведемо активні переговори.

Нам подобається цей варіант, тому що це Європа, центр континенту. Сама ця арена схиляє до того, щоб бій став унікальною подією нашого часу. Також там буде можливість розмістити глядачів з урахуванням заходів безпеки.

Потрібна двостороння домовленість. Ми хочемо, щоб умови були взаємовигідними. Вони не можуть провести бій у Болгарії, тому що Джошуа не погодиться. Він хотів боксувати вдома, але форс-мажорні обставини внесли корективи. Однак Кубрат готовий боксувати у дворі Джошуа і навіть з його родичами в ролі суддів", - зізнався Готцев.

Зазначимо, амфітеатр в Пулі збудували близько 2 тисяч років тому, а в 1932 році його переобладнали - нині він приймає різні масові заходи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram