>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

UEFA визначив автора найкращого гола сезону 2017/18

Криштіану Роналду в номінації був поза конкуренцією

UEFA визначив автора найкращого гола сезону 2017/18
Фото: скриншот видео

Розкішний гол Криштіану Роналду в падінні через себе в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і туринським "Ювентусом" (3:0) було визнано найкращим у сезоні-2017/18 за версією УЄФА, сказано на офіційному сайті організації.

За підсумками голосування, в якому взяли участь понад 346 тис. користувачів сайту, за м'яч португальця проголосували 197,5 тис. осіб, або 57% респондентів.

З перемогою в голосуванні Роналду вже встиг привітати його новий клуб-"Ювентус", у який гравець перейшов у літнє трансферне вікно після дев'яти років у складі "бланкос". Прес-служба "Старої синьйори" у твіттері клубу опублікувала відеоролик з голом португальця і підписала його: "Вітаємо, Криштіану. Премія за найкращий гол сезону - твоя!"

Зі значним відставанням, другим у номінації "Найкращий гол сезону" визнано гол француза Дімітрі Пайєта, що виступає за "Марсель", у чвертьфінальному поєдинку Ліги Європи УЄФА проти "РБ Лейпциг" (5:2) - 35,5 тис. голосів, або 10%.

Третє місце - в іспанки Еви Наварро (Німеччина - Іспанія, 0:2), чемпіонат Європи серед дівчат до 17 років, фінал, 23,3 тис. голосів, або 6,7%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram