>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Голова УЄФА впевнений в успішному проведенні в Києві фіналу ЛЧ-2018

Александер Чеферін проінспектував "Олімпійський".

Голова УЄФА впевнений в успішному проведенні в Києві фіналу ЛЧ-2018
Фото: фейсбук Игоря Жданова

Президент УЄФА Александер Чеферін упевнений, що Україна і Київ, зокрема, гідно впораються з проведенням фіналу Ліги чемпіонів в 2018 році, що стане значущою подією для країни за часів складних випробувань.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Фінал Ліги чемпіонів у 2018 році буде проводитися в Києві, тому що в УЄФА впевнені, що місто і країна успішно впораються з організацією цієї події. Ми знаємо, що в такі важкі часи випробувань проводити такі випробування ще більш важливо", - сказав він на зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом в п'ятницю в Києві.

Александер Чеферін також наголосив на готовності українського уряду інвестувати в інфраструктурні проекти для розвитку футболу в країні. Він висловив упевненість, що фінал Ліги чемпіонів в 2018 році в Києві буде не останньою великою подією на території України.

Своєю чергою, Володимир Гройсман зазначив, що проведення такого матчу є для України надзвичайно важливим проектом і держава зробить все для того, щоб якомога краще провести цей захід.

Президент УЄФА також проінспектував НСК "Олімпійський". Александер Чеферін ознайомився з інфраструктурою спорткомплексу, оглянув чашу нашої арени, побував на трибунах і в основних приміщеннях стадіону, повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов у фейсбуці.

"Хочу сказати, що Александер Чеферін дав високу оцінку головній футбольній арені країни", - написав Жданов.

Як повідомлялося, в середині вересня УЄФА прийняло рішення про проведення фінального матчу Ліги чемпіонів-2018 в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram