>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цуренко дала бій у Сіднеї, Світоліна виснажилася

Леся не змогла продовжити феєрію, Світоліна "відходить" після Брісбена

Цуренко дала бій у Сіднеї, Світоліна виснажилася
Леся Цуренко
Фото: segodnya.ua

Леся Цуренко (90-та у світі), пробившись в основну сітку турніру в Сіднеї через сито кваліфікації, у першому колі дала справжній бій Анжелік Кербер (9-та).

Українка розгромила суперницю у першому сеті - 6:1. У другій партії Леся у 9-му геймі зробила зворотний брейк, але вмить знову програла свою подачу - 4:6. На старті вирішальної партії українка мала кілька брейк-пойнтів, але Кербер відстояла подачу. А у восьмому геймі німкені вдався вирішальний брейк. У підсумку - 6:1, 4:6, 3:6.

Щодо півфіналістки турніру у Брісбені Еліни Світоліної (26-та), то вона також не збиралася здаватися без бою. Українка, програючи в першій партії 2:5, у підсумку могла виграти п'ять геймів поспіль, але не змогла реалізувати брейк-пойнт у 12-му геймі. На тай-брейку і у другій партії перевага росіянки Макарової (10-та) була більш відчутною. У підсумку - 6:7 (1:7), 2:6.

Додамо, що ще одна українка - Катерина Козлова (138-ма) - на турнірі у Хобарті стартувала з перемоги над Кірстен Фліпкенс (50-та) - 4:6, 6:3, 6:4. Матч тривав 2 години 26 хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram