>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Поранена "Барса" вбила чемпіонів на "Ноу Камп"

Таку атакувальну машину ніхто не зупинить

Поранена "Барса" вбила чемпіонів на "Ноу Камп"
Фото: EPA/UPG

"Барселона", показавши свій найкращий футбол цього сезону, переграла на "Ноу Камп" чинного чемпіона Прімери - "Атлетіко". Гру зробила чудова трійка нападу каталонців - Мессі, Неймар, Суарес.

У першому таймі "Барса" катком пройшлася по лавах оборони "матрацників". Каталонці створили вдосталь гольових моментів біля воріт суперників, але реалізувати вдалося лише два. Причому обидва м'ячі, до яких ногу доклав Мессі, вийшли курйозними. Так на 12-й хвилині Неймар з близької відстані проштовхнув м'яч у сітку воріт Мойї після невдалої обробки Суареса (Луїсу м'яч на "блюдечко" виклав Лео). На 35-й хвилині Суареса практично на порожні ворота вивів Мессі. Уругваєць не схибив. Однак Лео, який організував гол, в цьому епізоді допоміг собі рукою.

"Атлетіко" в першому таймі про атаки не думав. Але після перерви гостям вдалося повернутися в гру. Манджукич реалізував пенальті, який "заробив" Мессі: Лео порушив правила у власному штрафному на Гамеса.

На 87-й хвилині Мессі вдалося виправити свою помилку, забивши третій м'яч у ворота Мойї.

Таким чином, "Барса", набравши 41 очко, відстає від "Реала" лише на одне очко. Але "Галактікос" мають один матч в запасі. "Атлетіко" (38 пунктів) посів третє місце.

"Барселона" - "Атлетіко" 3:1

Голи: Неймар, 12, Суарес, 35, Мессі, 87 - Манджукич, 57 (з пенальті)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram