>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Війна в "Барсі": Мессі збунтувався проти Енріке

Лео проігнорував тренування команди

Війна в "Барсі": Мессі збунтувався проти Енріке
Фото: EPA/UPG

У «Барселоні» назріває конфліктна ситуація. Недільна поразка від «Реал Сосьєдаду» може стати початком падіння Луїса Енріке.

За інформацією Cope, проти тренера збунтувався Лео Мессі. Аргентинець не вірить, що Енріке спроможний виправити ситуацію, а також розчарований, що керівництво синьо-гранатових підтримує тренера навіть після поразок.

Хмизу до багаття війни підкинула відсутність Мессі на сьогоднішньому відкритому тренуванні для дітей. Лео проігнорував заняття, пославшись на гастроентерит. Однак, за інформацією Sport.es, до лікарів він не звертався. Енріке вже висловив оточенню Лео своє невдоволення.

Нагадаємо, в матчі проти РС Мессі, як і Неймар, Піке, Дані Алвеш і Ракитич, залишився в запасі. Своє рішення тренер аргументував тим, що Мессі, Неймар і Алвеш тільки в суботу прибули в команду після різдвяних канікул. На думку Енріке, футболісти просто були не готові. У підсумку вся американська рать «Барси» з'явилася на поле у другому таймі, але врятувати гру каталонці не змогли.

Додамо, що в наступному турі «Барса» зіграє з «Атлетіко». Наразі в активі обох команд - по 38 очок. «Реал» має на гру менше, але на бал більше.

Зазначимо, раніше повідомляли, що саме конфлікт з Мессі змусив залишити «Барсу» Пепа Гвардіолу. Проте цього разу боси клубу можуть стати на бік тренера. За інформацією каталонських ЗМІ, 2016 році Мессі покине «Барсу», а новим ідолом стане Неймар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram