>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА підозрює тернопільські команди у змові

Букмекери виявили "договірняк"?

УЄФА підозрює тернопільські команди у змові

УЄФА підозрює українські клуби в договірному матчі. Під підозру потрапив матч першої ліги «Нива» (Тернопіль) - «Тернопіль». Про це в інтерв'ю sports.te.ua розповів голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський:

«УЄФА підозрює, що поєдинок був договірним. Підстава - п'ять дивних ставок у британській букмекерській конторі на цей матч, які були зроблені в Тернополі. У результаті найбільший виграш становив 10 тисяч фунтів, а сума інших чотирьох - близько 13 тисяч фунтів. Інцидент дуже неприємний і ганебний, тому дочекаємося, поки обидві команди вийдуть з відпусток - і проведемо ретельне розслідування».

Зазначимо, тернопільське дербі завершилося нічиєю - 2:2. Протягом зустрічі «Тернопіль» вигравав з рахунком 2:0, потім пропустив один м'яч. На останніх хвилинах «Нива», яка грала в меншості, зрівняла рахунок.

Додамо, що це не перший такий випадок в Україні. Раніше ПФЛ провела розслідування матчу другої ліги «Оболонь-Бровар» - «Енергія» (Каховка) - 5:1. Підозрюють, що гості влаштували на полі «цирк», поставивши в букмекерських конторах на власну поразку з великим рахунком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram