>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цуренко дошкулила Халеп на Вімблдоні

Українці не завадило ще б уникати незрозумілих рішень в ключові моменти матчу...

Цуренко дошкулила Халеп на Вімблдоні
Фото: EPA/UPG

Леся Цуренко, яка вийшла в основну сітку Уїмблдона з кваліфікації, цілком могла створити мало не головну сенсацію турніру, обігравши на другому колі третю сіяну Сімону Халеп.

У першому сеті рівна боротьба йшла до рахунку 3:3, а після цього українка почала помилятися і двічі програла свою подачу - 3:6.

Неприємна тенденція для Лесі продовжилася і в другій партії. Але, програючи 0:3, Цуренко вдалося провести перезавантаження і виграти п'ять геймів поспіль. З тим, щоб довести партію до перемоги у неї, як не дивно, труднощів не було.

У вирішальному сеті українка непогано почала, але, виграючи 30:0 на своїй подачі, програла чотири очки поспіль. При цьому за рахунку 30:30 Леся зробила дику помилку, пробиваючи з хав-корту: замість удару в порожній кут корту здійснила крос в "коридор".

У восьмому геймі українка пішла з подвійного матчболу, а в наступному геймі навіть здобула рятівний брейк-поінт. Але трошки помилилася у ширині, пробиваючи навиліт. Втім, на черговому брейк-поінті удар по лінії провалила вже Халеп - 4:5!

На жаль, на своїй подачі Леся знову схиила, а суперниця вирішальне очко виграла ефектним ударом зльоту.

У підсумку - 6:3, 4:6, 6:4 на користь Халеп.

Додамо, що сьогодні свої двобої

3-го кола проведуть наші чоловіки - Долгополов і Стаховський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram