>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анекcія Криму відкинула наш футбол на 12 років назад, - віце-прездент СКЧФ

У севастопольців скоро закінчаться гроші

Анекcія Криму відкинула наш футбол на 12 років назад, - віце-прездент СКЧФ
В прошлом сезоне "Севастополь" играл в украинской Премьер-лиге
Фото: fcsevastopol.com

Севастопольський СКЧФ забезпечено коштами тільки до кінця цього року. Про це розповів віце-президент кримчан Євген Репенков.

"Якщо підходити прагматично, нас відкинули років на 12 назад. В Україні в нас був Новинський, який давав нам гроші. Не скажу, що ми жили безбідно, але клуб нормально функціонував. До того ж ми грали в Прем'єр-лізі, а це повний стадіон на іграх. Усе було чудово. І раптом грошей немає, і ми граємо у другій лізі. І найстрашніше, що севастопольські футболісти не можуть грати в цій команді. Тому з прагматичного погляду можна пошкодувати, що ми не маємо грошей. Не зрозуміло, як нам жити далі. Маємо якусь копієчку до Нового року, а потім хоч бери і закривайся.

Ми не шкодуємо, що вибрали для нашого клубу російський шлях розвитку. При цьому жоден із нас не скаже поганого слова про Україну. Ми не проти України. Ми проти тих людей, які прийшли до влади. Фашистські, бандерівські, націоналістичні - ось такі ці люди. Ми проти них", - заявив Репенков в ефірі "Першого Севастопольського телеканалу".

Нагадаємо, після анексії Росією Криму всі професійні футбольні клуби на півострові закрили. На їхньому місці з'явилися формально нові колективи, які за потурання ФІФА та УЄФА заявлено у другий російський дивізіон. Однак нові кримські клуби спонсорів так і не знайшли, внаслідок чого переживають серйозні фінансові проблеми.

Севастопольці та їхні вболівальники зверталися особисто до Путіна з проханням про фінансову допомогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram