>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: футболістів "Ольборга" знаю за номерами, а не на ім'я

Для "Динамо" кожен матч - вирішальний

Ребров: футболістів "Ольборга" знаю за номерами, а не на ім'я
Фото: fc-dynamo.kiev.u

У четвер київське «Динамо» в рамках 3 туру групового турніру ЛЄ зіграє з данським «Ольборгом». Тренер киян Сергій Ребров зазначив, що «Ольборг» грає в грамотний командний футбол:

«Працюємо у звичайному режимі, з понеділка цілеспрямовано готуємося до цього поєдинку. На щастя, часу на цю підготовку є достатньо.

Представник нашого тренерського штабу побував на матчі Ліги Європи «Ольборг» - «Ріу Аве». Дивились ми і матч нашого суперника зі «Стяуа». Також переглядали поєдинок «Ольборга» з «Брондбю». Повторюся, інформації про суперника в нас досить. Зараз немає жодних проблем з її отриманням.

«Ольборг» - типова скандинавська команда, яка демонструє силовий футбол і дисципліновану гру в обороні. «Ольборг» знає, як грати і в атаці, і в обороні. І головне - наш суперник демонструє власне грамотний командний футбол. А те, що вони пропустили шість голів від «Стяуа», абсолютно ні про що не говорить - все-таки п'ять із цих м'ячів було забито після видалення зі складу «Ольборга». При цьому данці, поки вони грали в повному складі, мали достатньо моментів для взяття воріт «Стяуа», зокрема виходи один на один. Тож цей поєдинок цілком міг завершитися і поразкою «Стяуа».

Лідери? Це дуже рівна команда, і я навіть не хочу нікого виокремлювати в її складі. Тим паче, що поки що футболістів «Ольборга» я знаю більше за номерами, а не на ім'я. Та й виокремити когось у цій команді доволі складно - всі виконавці «Ольборга» знають, що робити в тому чи іншому окремо взятому ігровому епізоді. Повторюся, передусім йдеться про дуже організовану команду. Тож просто нам не буде.

Для нас кожна гра - вирішальна! Не думаю, що, приміром, про стартовий поєдинок з «Ріу Аве» хтось говорив, що ця гра нічого не вирішує. Повторюся, вирішальним є кожен матч. Тим паче, коли в групі лише чотири команди. Так, після двох стартових поєдинків ми набрали шість очок, але в нашій групі до пуття ще абсолютно нічого не зрозуміло, і кожен матч може відчутно змінити поточну ситуацію».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram