>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Швеція - Англія: Напередодні

П'ятниця, Київ, стадіон НСК "Олімпійський", 21:45, арбітр Дамір Скоміна (Словенія).

Пряма трансляція на ТРК "Україна" і ТК "Футбол".

Швеція - Англія: Напередодні
Фото: EPA/UPG

Після матчу проти України наставник шведів Ерік Хамрен відкрито критикував своїх підопічних за "боягузтво" в атаці та помилки в захисті. Щоб уникнути повторення цих проблем, Хамрен, схоже, готовий провести низку змін у складі команди.

По-перше, з перших хвилин обов'язковий вихід Елмандера. Проти України основний форвард команди вийшов тільки на заміну, але тепер він готовий зіграти від початку гри. В центрі оборони Йонас Ольссон може замінити Гранквіста, а той, своєю чергою, перебереться на правий фланг замість Лустіга, який відіграв не зовсім успішно. Також не виключений варіант із появою в центрі півзахисту досвідченого Свенссона - зв'язка Ельма і Шельстрьома виглядала проти України не найкраще.

Рой Ходжсон також залишився незадоволений грою своєї команди в нападі. Руні, як і раніше, залишається поза грою, тому доводиться шукати інші варіанти заміни. Одним із можливих вважають вихід із перших хвилин разом Велбека і Керролла, тоді Янг перейде на позицію лівого хавбека, а юний Окслейд-Чемберлен залишиться в резерві. На останньому тренуванні було зроблено велику ставку на роботу над подачами з кожного з флангів у штрафний, де були саме два нападники. Про проблеми шведів після подач із флангів чули всі.

Англія має проблеми й іншого типу, відразу декілька важливих гравців виходять на поле "на уколах". Це стосується Джонсона, Коула і Паркера. Начебто всі вони готові зіграти в стартовому складі сьогодні, але завжди існує ймовірність, що їх доведеться замінити, якщо біль дасться взнаки.

Швеція (орієнтовний склад): Ісакссон - Гранквіст, Мелльберг, Й. Ольссон, М. Ольссон - Ларссон, Свенссон, Шельстрьом, Ельм - Ібрагімович, Елмандер.

Англія (орієнтовний склад): Харт - Джонсон, Террі, Лескотт, Коул - Мілнер, Паркер, Джеррард, Янг - Велбек, Керролл.

Травмовані: немає.

Дискваліфіковані: Руні (Англія).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram