ГоловнаСуспільствоВійна

Генштаб ЗСУ: третина російських штурмів припадає на Покровський напрямок

Станом на 19.00 24 червня зафіксували вже 128 ворожих атак.

Генштаб ЗСУ: третина російських штурмів припадає на Покровський напрямок
117 окрема механізована бригада

Російські окупанти продовжують атакувати на кількох напрямках фронту, найактивніше –  на Покровському, на який припадає третина штурмових дій противника. 

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Станом на 19.00 24 червня зафіксували вже 128 ворожих атак.

На Куп’янському напрямку росіяни атакують у районі Новоселівки. Це вже п’ята спроба покращити власні позицій на напрямку, чотири попередні – відбили. 

На Лиманському зараз точаться сім з 23 боєзіткнень з початку цієї доби. Ворог намагається діяти в районах Греківки, Копанок, Макіївки, Невського, Торського, Серебрянського лісництва та Синьківки. За попередньою інформацією, на цьому напрямку окупанти за сьогодні втратили 92 особи, одну БМП та одну САУ. Пошкоджені автомобіль, гармата й міномет.

Тривають чотири бої в районах Роздолівки та Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. Загалом сьогодні ворог атакував на цьому напрямку 21 раз.

На Краматорському окупанти намагаються просунутися в районах Часового Яру, Іванівського та Калинівки. Загалом, протягом доби, тут відбулося  дев’ять штурмових дій агресора. 

На Торецькому було вісім боєзіткнень за сьогодні, два іще тривають. Продовжуються атаки в районі Південного та Нью-Йорка.

На Покровському 38 разів за сьогодні відбувалися боєзіткнення різної інтенсивності. Наразі тривають 11 з них - у районах Сокола, Новоолександрівки, Євгенівки та Воздвиженки. Також ворог завдав ракетного удару в районі міста Покровськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram