ГоловнаСуспільствоВійна

Мешканців Козачої Лопані закликають виїжджати з населеного пункту

Дергачівська міськрада готова допомогти з розміщенням на території санітарно-лікувальних закладів Харківщини.

Мешканців Козачої Лопані закликають виїжджати з населеного пункту
Фото: Вячеслав Задоренко

Російські окупанти тероризують мирне населення Козачої Лопані у Харківській області. Вони обстріляли мирну інфраструктуру, зокрема амбулаторію та авто медиків.

Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

“Вкотре закликаю місцевих мешканців виїжджати з Козачої Лопані, хоча б на зимовий період. Дергачівська міська рада готова допомогти вам з розміщенням на території санітарно-лікувальних закладів області. Детальну інформацію щодо цього можна отримати у старости Людмили Вакуленко або у Дергачівському гуманітарному центрі”, – написав Задоренко.

Він зазначив, що відзавтра медичний персонал знищеної росіянами амбулаторії продовжить надавати послуги жителям селища в іншому приміщенні. 

В амбулаторії постійно надавалася лікарська допомога, у більшості випадків пенсіонерам, які пережили російську окупацію.

Обстріли Козачої Лопані росіянами:

  • 18 листопада російські військові обстріляли смт Козача Лопань у Харківській області. Зазнали пошкоджень житлові будинки та господарчі споруди.
  • За три дні, 21 листопада, росіяни обстріляли смт Козача Лопань Харківської області. В результаті загинув мирний житель.
  • У вересні російські окупанти обстріляли Козачу Лопань, тоді було пошкоджено щонайменше п'ять приватних будинків, магазини та лінії електропередач.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram