ГоловнаСуспільствоВійна

Малюк вручив співробітникам СБУ державні нагороди

55 осіб отримали нагороди за мужність і високі бойові досягнення у захисті України. 

Малюк вручив співробітникам СБУ державні нагороди

Голова СБУ Василь Малюк вручив співробітникам Служби безпеки 55 державних нагород за мужність і високі бойові досягнення у захисті України. 

Про це йдеться у пресрелізі спецслужбі.

Серед нагороджених є бійці, які служать у найгарячіших точках війни та проводять унікальні операції зі знищення ворога.

“Виконані вами бойові завдання – це черговий доказ того, що для спецслужби немає недосяжних цілей. СБУ однаково ефективно працює і над знищенням ворога на передовій, і над очищенням країни зсередини. Вдячний вам за роботу і за внесок у спільну Перемогу!”, – зазначив Малюк.

Голова СБУ відзначив, що окремі спецоперації мають не лише тактичне значення на конкретній ділянці фронту, а змінюють загальну картину війни.

“І хоча деталі цих операцій залишатимуться невідомими широкому загалу щонайменше до Перемоги, усі українці бачать результати нашої роботи”, − підкреслив він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 132 українських військовослужбовців, серед яких 92 – посмертно. Нагороди присвоєно “за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку”. Президент відзначив воїнів орденами Богдана Хмельницького, «За мужність» та медалями “За військову службу Україні”, “Захиснику Вітчизни”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram