ГоловнаСуспільствоЖиття

На Сумщині змінили час роботи "пунктів незламності"

Вони працюватимуть із 8:00 до 17:00.

На Сумщині змінили час роботи "пунктів незламності"
Пункт незламності облаштований в пожежній частині.
Фото: Lb.ua

У Сумській області змінили час роботи "пунктів незламності".

Про це йшлося під час чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє Сумська ОВА.

"У зв’язку з низькою відвідуваністю, поліпшенням погодних умов та ситуацій з електропостачанням залишити діючими з графіком роботи 08:00 – 17:00 години в робочі дні пункти незламності, які створені в приміщеннях (адміністративних будівлях) РВА, міських, селищних та сільських рад, старостатів, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі Iнтернет та підзарядки мобільних пристроїв", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що мова йде про ті пункти незламності, які створені в приміщеннях (адміністративних будівлях) РВА, міських, селищних та сільських рад, старостатів, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до Інтернету та підзарядки мобільних пристроїв.

Тим часом стаціонарні (мобільні) пункти незламності, розгорнуті Нацполіцією, ДСНС, суб’єктами господарювання відповідального бізнесу вирішили перевести в режим "готові до відкриття" з терміном готовності до відкриття не пізніше 2 годин з моменту отримання офіційного повідомлення про настання НС.

Нагадаємо, із листопада минулого року розгорнули проєкт "Пункти незламності" по всій країні. У них доступні всі базові послуги. Це електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Пункти працюють обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram