ГоловнаСуспільствоВійна

Ворог вдарив ракетами по Київській області (оновлено)

Обстріляно об’єкт інфраструктури.

Ворог вдарив ракетами по Київській області (оновлено)
Фото: Олексій Кулеба

Зранку 28 липня ворог завдав ракетного удару по одній із громад Вишгородського району Київської області

Про це повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

Обстріляно об’єкт інфраструктури. Інформація щодо жертв уточнюється. 

На місці вже працюють всі екстрені служби. 

“Вкотре закликаю, не нехтуйте сигналами тривоги – спускайтеся в укриття. Війна триває, ворог продовжує підступно завдавати ракетних ударів”, – зазначив Кулеба.

Оновлення. Кулеба повідомив, що під час атаки на території області зафіксували пʼять "прильотів", ще дві ракети збила ППО. 

Заступник голови головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу повідомив, що влучання відбулос у військову частину в Лютяжі. Одна будівля зруйнована, дві – пошкоджено. Запуск ракети відбувся з акваторії Чорного моря. 

За словами начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, постраждали 15 людей. 

"В той же час завдяки вчасному реагування на сигнал тривоги вдалося уникнути більш тяжких наслідків. Залишки ще однієї ракети окупантів поліцейські виявили в лісосмузі також у Вишгородському районі. На щастя, тут ніхто не постраждав", – написав він. 

Нагадаємо, 15 липня ввечері в небі Білоцерківського району Київської області Повітряними силами України була збита ворожа ракета

З початку війни станом на початок липня окупанти пошкодили та знищили близько 26 тисяч об'єктів на Київщині. Йдеться про житлові будинки, підприємства, освітні та медичні установи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram