ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Лисичанська артилеристи накрили вогнем ОМОН із Сахаліну, – Гайдай

Знищено щонайменше 12 спецпризначенців ворога.

Біля Лисичанська артилеристи накрили вогнем ОМОН із Сахаліну, – Гайдай
Фото: Сергій Гайдай у Telegram

Сили оборони України завдають противнику втрат на всіх напрямках, де йдуть активні бойові дії. За останні тижні ЗСУ вразили декілька складів із боєприпасами та скупчень окупантів у Луганській області.

Багато успішних влучань є і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше, заявив у телеграмі голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

"Зокрема, учора в Кадіївці руйнувань зазнало приміщення, де перебували російські військові. Втрати уточнюються. А поблизу Лисичанська наші артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію", – написав він.

Йдеться про ОМОН із Сахаліну. 

"Знищено щонайменше 12 спецпризначенців ворога. Багато росіян поранено", – стверджує Гайдай.

Окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію і ракетний та артилерійський терор мирного населення. Упродовж 23 липня вони здійснили чотири ракетні та один авіаудар.

Нагадаємо, ворог веде бойові дії з метою створення умов для проведення наступу на Бахмут та заволодіння територією Вуглегірської ТЕС. Росіяни стріляли по військовій та цивільній інфраструктурі в районах населених пунктів Зайцеве, Вершина, Берестове, Шуми, Бахмут, Нью-Йорк, Бахмутське, Покровське, Новолуганське, Веселе та інших. Задіяли штурмову та армійську авіацію. З різних напрямків ворог вів штурмові дії для встановлення контролю над територією Вуглегірської ТЕС. Українські воїни знову відкинули окупантів назад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram