ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість загиблих від удару по будинку в Часовому Яру продовжує зростати (оновлено)

Ще понад 20 людей можуть перебувати під завалами. 

Кількість загиблих від удару по будинку в Часовому Яру продовжує зростати (оновлено)
Фото: ДСНС

Рятувальники упродовж 11 липня продовжували пошуки загиблих і постраждалих людей у завалах пʼятиповерхового житлового будинку, обстріляного позавчора росіянами в місті Часів Яр. До кінця доби кількість виявлених жертв склала 33 людини. 

Про це йдеться в повідомленнях у facebook ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області. Уточнені дані щодо загиблих навели на каналах ДСНС та МВС у Telegram. 

Станом на ранок було відомо про 15 загиблих. Потім у ході пошукових робіт рятувальники виявляли все нових і нових загиблих. Станом на 13:55 їхня кількість складала вже 24 людини. 

"Візуально спостерігаються тіла 5 загиблих осіб. Роботи тривають", – повідомили в ДСНС удень.

Є й врятовані – девʼятеро мешканців. 

Оновлення 17.47. За інформацією заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, рятувальники дістали з-під завалів 9 поранених та 30 загиблих.

"Працівники ДСНС розібрали 65% завалів. Прибрали 170 тонн зруйнованих елементів будинку. Роботи тривають", - додав Тимошенко.

Оновлення 21.55. Рятувальники Донеччини повідомили, що станом на 20.00 витягнули з-під завалів тіла 31 загиблого.

Оновлення 23.30. МВС повідомило, що всього з початку робіт на місці події виявлено тіла 33 загиблих осіб, з них 1 дитина (орієнтовно 2013 р.н.), врятовано з під завалів 9 осіб. Роботи тривають.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: EPA/UPG

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

За попередньою інформацією, під завалами можливе перебування ще близько 20, з них 1 дитина (хлопчик 9 років).

Від Головного управління залучено 55 осіб та 7 одиниць техніки, два автокрани та два навантажувачі від місцевих органів влади.

Нагадаємо, що 9 липня пізно ввечері російські окупаційні війська обстріляли з "ураганів" п'ятиповерхівку в місті Часів Яр у Донецькій області. У результаті обстрілу в будинку повністю знищені два під'їзди. Рятувально-пошукова операція триває. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram