ГоловнаСуспільствоВійна

Оборонці завадили спробам ворога перерізати шлях Бахмут-Лисичанськ, – Гайдай

Окупанти мають втрати. 

Оборонці завадили спробам ворога перерізати шлях Бахмут-Лисичанськ, – Гайдай
Бахмут (ілюстративне фото)
Фото: EPA/UPG

Українські сили оборони стримують ворога на межі Донеччини і Луганщині. Окупанти зазнають значних втрат і зізнаються в цьому самі.

Про це в телеграмі повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

Наказ просуватись далі росіяни не завжди виконують через значні втрати в особовому складі. 

“Про це зізнаються і полонені, і ті, хто спілкується з населенням у Лисичанську та Сєвєродонецьку. Тільки за час штурму Лисичанська у ворога тисячі загиблих і поранених. Так, сил і засобів у них на порядок більше, але українська армія краще підготовлена та вмотивована. З’явиться більше далекобійної зброї – перевага ворога в особовому складі буде нівельована”, – заявив він.

За словами Гайдая, учора росіяни хотіли просунутися до Донеччини, перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку, але знову невдало. Під тиском наших бійців ворог змушений був відійти.

“Поступово дається взнаки окупанту і несвоєчасне підвезення боєприпасів – завдяки влучності наших бійців, які за останні два тижні знищили декілька складів на окупованій території. Один із них днями палав у Кадіївці”, – додав Сергій Гайдай. 

Нагадаємо, невелика частина території Луганської області залишається під контролем українських військових. Захисники відійшли від Лисичанська, щоб зберегти життя бійцям. Далекобійної зброї для утримання позицій було недостатньо. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram