ГоловнаСуспільствоВійна

У мережі поширюється неправдива інформація про кількість загиблих у Маріуполі, - міськрада

Міська влада закликає довіряти виключно офіційній інформації.

У мережі поширюється неправдива інформація про кількість загиблих у Маріуполі, - міськрада
Фото: Маріупольська міська рада

У мережі інтернет поширюється неправдива інформація про кількість загиблих у Маріуполі внаслідок обстрілів міста російськими окупантами.

Про це повідомила Маріупольська міська рада в Telegram-каналі.

"Так, є різна інформація щодо кількості загиблих у Маріуполі від ворожих дій російських окупантів – від декількох сотень до десятків тисяч людей. Але офіційна та підтверджена інформація станом на кінець 14 березня 2022 року - 2 357 загиблих маріупольців. Усі інші дані не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

Міська влада закликає довіряти виключно офіційній інформації з перевірених джерел.

Раніше також повідомляли, що російські загарбники поширюють неправдиву інформацію про ситуацію в Маріуполі - мовляв, місто вже під контролем РФ.

Нагадаємо, станом на 13 березня кількість загиблих унаслідок авіаударів Росії по Маріуполю збільшилась до 2187 осіб.

Місто перебуває на межі гуманітарної катастрофи. Тут немає їжі та питної води, при цьому окупанти блокують підступи для українських гуманітарних конвоїв і постійно обстрілюють місто.

Очільник  Ватикану Папа Римський Франциск у своїй публічній промові в неділю, в річницю його обрання на престол, зробив заяву на підтримку України. Він назвав "варварськими" дії російської армії під час облоги та бомбардування Маріуполя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram