ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водій Toyota Prado кинув чоловіка головою в асфальт через зауваження (оновлено)

За інформацією з відкритих джерел, нападник – син чиновника Міносвіти. Нападника затримали.

Сьогодні, 14 січня, на вулиці Андрія Аболмасова в Дніпровському районі Києві сталася бійка. Через зауваження за неправильне паркування водій Toyota Prado кинув чоловіка головою в асфальт. Останнього ушпиталили.

Фото: скрин відео

Відео інцидент оприлюднив телеграм-канал "Оперативний".

Як зазначається, приблизно об 11:30 на Аболмасова, 6, мешканець будинку зробив зауваження власникові припаркованого авто Toyota Land Cruiser Prado за неправильне паркування. "Останній завдав ударів кулаками і зробив кидок просто за те, що його попросили дотримуватися ПДР. Після цього ще й почав добивати на землі. Постраждалого терміново госпіталізували до ЛШД", – сказано в повідомленні. Зазначається, що поліція Києва приїхала, але, "через кілька хвилин поїхала, не оформивши нападника".

За інформацією з відкритих джерел, нападник - Владислав Стеценко, 1997 р.н., син голови комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Вадима Стеценка.

Поліція Києва повідомила, що дізналася про бійку під час моніторингу мережі Інтернет.

"Попередньо правоохоронці встановили, що між опонентами виник конфлікт через неправильне паркування автомобіля. Згодом один з чоловіків накинувся з кулаками на іншого та наніс йому декілька ударів у різні частини тіла. Внаслідок бійки одного із учасників госпіталізовано у лікарню, а з іншим чоловіком спілкуються слідчі", – зазначають у поліції.

Подія зареєстрована в Дніпровському управлінні поліції. Правову кваліфікацію їй нададуть після встановлення обставин.

Оновлення. Київська міська прокуратура повідомила про затримання водія позашляховика, який через конфлікт заподіяв перехожому тяжких тілесних ушкоджень. Хід розслідування прокуратура взяла на контроль.

"Протиправні дії були припинені випадковим свідком. Потерпілого, який внаслідок побиття отримав відкриту черепно-мозкову травму, госпіталізували", – зазначили у прокуратурі.

Там додали, що хоч правоохоронці, які приїхали на виклик, дозволили водієві позашляховика покинути місце події, за втручання прокуратури його затримали. 

"Затриманим виявився мешканець Київської області, 1997 р. н. Наразі йому готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження)", – повідомили у відомстві.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram