ГоловнаСуспільствоЖиття

Мінцифри обіцяє 1 млн гривень за злом "Дії"

Розпочинається другий етап багбаунті застосунку.

Мінцифри обіцяє 1 млн гривень за злом "Дії"
Фото: 112

Міністерство цифрової трансформації запускає другий етап багбаунті застосунку "Дія" для всіх охочих. За знайдені вразливості у додатку переможець конкурсу отримає 1 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

"Вже завтра, 27 липня, Віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров проведе брифінг щодо запуску багбаунті. Учасники шукатимуть вразливості (баги) в застосунку та за кожну знайдену помилку отримуватимуть нагороду. Пріоритет цього етапу - тестування Дія.Підпису", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Мінцифри наголосили, що "Дія - найбезпечніший український державний IT-продукт, він не зберігає персональні дані, а лише відображає інформацію, яка вже є в реєстрах.  

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада прийняла базовий закон про "Дія City". Він визначає загальні засади функціонування спеціального режиму "Дія City" для ІТ-компаній, що стосуються свободи діяльності, невтручання держави, презумпції правомірності діяльності, незмінності умов на 25 років, формального характеру процедури набуття статусу резидента "Дія City". Спецрежим планують запустити до Нового року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram