ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню

Бойових втрат серед українських військових за поточну добу немає.

Окупанти на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню
Военные учения арлиллеристов армии РФ в Амурской области
Фото: минобороны.рф

З початку цієї доби станом на 17 годину на Донбасі у зоні бойових дій зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат серед наших захисників за поточну добу немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Так, неподалік селища Південне ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів та зенітних установок. Біля Майорська російські окупанти здійснили обстріл з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Зайцеве ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

“Вкотре наголошуємо, що підрозділи Збройних Сил України знаходяться на позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань, щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби,18 квітня, в зоні бойових дій на сході України російські війська обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів. Внаслідок обстрілу один військовий загинув, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram