ГоловнаСуспільствоПодії

На Миколаївщині на території школи вибухнув котел, чоловіка, який опинився під завалами, витягнули (оновлено)

Постраждалого госпіталізували з травмами голови і ніг.

На Миколаївщині стався вибух котла на території ЗОШ, під залізобетонною плитою опинився чоловік. Його витягнули з-під завалів і госпіталізували.

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

"О 09:45 постраждалого 1994 р.н. деблоковано рятувальниками з-під бетонної плити та передано медикам. За попередніми даними, у чоловіка травмована голова та нижня кінцівка, його госпіталізовано до лікувального закладу", - повідомляє пресслужба обласного управління ДСНС.

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

"1 березня о 07:36 на лінію “101” надійшла інформація про ймовірний вибух твердотопливного котла на території загальноосвітньої школи в с. Іванівка Очаківського району. За інформацією, в приміщенні котельної під залізобетонною плитою знаходиться людина", - повідомляли в ДСНС.

На місці рятувальники з’ясували, що виникла пожежа площею 2 кв. м, вогнеборцями її ліквідовано.

Додатково було направлено спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль САРМ-С, автокран КTA-18 на базі КамАЗ-53228, для розбору зруйнованих конструкцій та деблокування постраждалого від аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ.

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

Фото: facebook.com/MNSMYKOL

"Наразі вживаються заходи для порятунку чоловіка. Обставини події наразі з’ясовуються, на місці працюють співробітники поліції, медики, кран від військової частини A2687", - йшлося у повідомленні.

Як повідомляли, у грудні у Львові стався вибух у триповерховому житловому будинку, постраждали двоє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram