ГоловнаСуспільствоВійна

Зеленський вручив рідним загиблих Героїв України Волочаєва і Каплунова ордени "Золота Зірка"

Вони загинули в результаті спроби прориву окупантів у тил Об'єднаних сил.

Зеленський вручив рідним загиблих Героїв України Волочаєва і Каплунова ордени "Золота Зірка"
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вручив родичам загиблих Героїв України, співробітників СБУ Дениса Волочаєва і Дмитра Каплунова, ордени "Золота Зірка".

Нагороду Волочаєва отримала його дружина Олеся Воротнюк і мати Галина Волочаєва, повідомили в пресслужбі Офісу президента.

"Денис Олександрович - герой. Вдячний, що він захищав Україну, наш суверенітет, нашу територіальну цілісність. Я думаю, що для кожного громадянина це - честь. Мої великі співчуття і подяка", - звернувся до рідних загиблого Зеленський.

Нагороду Дмитра Каплунова вручили його дружині Наталії Жданової, матері Тетяні та батькові Віталію Каплунову.

"Хочу подякувати вам за Дмитра. Я розумію, що це дуже маленька нагорода за таких великих людей. Вони віддали найдорожче - своє життя за наш спокій, за наші життя", - заявив президент.

До слів співчуття приєднався і голова СБУ Іван Баканов.

Нагадаємо, що 1 грудня 2019 року диверсійно-розвідувальна група окупантів зробила спробу прориву в тил Об'єднаних сил. Для стримування противника командування ООС задіяло резервну групу, до складу якої входили Дмитро Каплунов і Денис Волочаєв. Вони отримали смертельні поранення в результаті підриву міни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram