ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Львові в храмі УГКЦ стався спалах коронавірусу

Захворіли четверо священників і двоє співробітників храму.

У Львові в храмі УГКЦ стався спалах коронавірусу
Фото: ukrainaincognita.com

У чотирьох священників і двох співробітників храму Української греко-католицької церкви у Львові діагностували коронавірус COVID-19.

Про це повідомляється на сайті Львівської архиєпархії УГКЦ.

"За результатами вірусологічного дослідження COVID-19 виявили у чотирьох священнослужителів парафії Собору святого Іоанна Хрестителя, а також у двох співробітників храму. У будівлі храму проведена дезінфекція відповідно до санітарних вимог", - йдеться в повідомленні.

Львівська архієпархія УГКЦ просить вірних дотримуватися карантинних обмежень, встановлених карантином, і зокрема, участі в богослужіннях.

"Оскільки серед хворих не тільки миряни, але й представники духовенства, просимо віруючих дотримуватися встановлених обмежень, що стосуються масових заходів, зокрема, - богослужінь. Ослаблення карантину, яке відбудеться в найближчі дні, не скасовує особистих заходів безпеки, яких необхідно дотримуватися. Ключовими способами уберегти себе і рідних від інфекції є збереження соціальної дистанції, обмеження особистих контактів, знезараження рук, предметів побуту, а також носіння медичної маски в громадських місцях", - відзначається в повідомленні.

Нагадаємо, на початку квітня в США помер найстаріший єпископ УГКЦ Стефан Сулик, у нього підозрювали коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram