ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькій області під час фіксації забруднення річки сталася стрілянина

Декілька жителів почули постріл неподалік від місця, де вони зафіксували правопорушення.

У Хмельницькій області під час фіксації забруднення річки сталася стрілянина
Фото: Архивное фото

У Хмельницькій області неподалік від смт Понінка під час фіксації людьми забруднення водойми відбулася стрілянина. Про це повідомив пресцентр Нацполіції Житомирської області.

Декілька жителів селища Першотравенськ Житомирської області вночі з 29 лютого на 1 березня перебували неподалік смт Понінка біля річки Хомора з метою виявити та зафіксувати викид шкідливих речовин у водойму місцевим підприємством.

Після того, як вони зняли відповідне відео і повернулися до свого автомобіля, почули постріл з боку транспортного засобу, який розміщувався неподалік від берега річки. Після цього вони знайшли гільзу.

Зараз усю представлену заявниками інформацію перевіряють у рамках кримінального провадження. Попередня правова кваліфікація події - ст. 296 (хуліганство) КК України.

Понінка та Першотравенськ розташовані по сусідству, але в різних областях.

Нагадаємо, в місті Пустомити Львівської області чоловік вистрелив у 22-річну дівчину та свідка. Дівчина померла, очевидця з вогнепальним пораненням грудної клітини госпіталізували. У поліції уточнили, що за підозрою в скоєнні вбивства і замаху на вбивство розшукується житель Харківської області Тур Віктор Васильович, 1963 року народження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram