ГоловнаСуспільствоЖиття

Призначено нового голову поліції Закарпаття

Його представив керівник Нацполіції України Ігор Клименко.

Фото: npu.gov.ua
Новим головою поліції Закарпатської області став Олександр Шляховський. Його представлення пройшло 2 березня, повідомили в пресслужбі обласної поліції.

"Олександр Шляховський - досвідчений оперативник, пройшов шлях від рядового оперативника карного розшуку до начальника кримінальної поліції Київської області. Його завдання разом з керівниками всіх служб поліції Закарпаття - забезпечення безпеки всіх жителів області, проведення превентивної роботи та протидія злочинності", - повідомив під час представлення голова Нацполіції України Ігор Клименко.

Шляховський подякував керівництву Нацполіції за довіру і запевнив, що колектив поліції Закарпаття готовий до виконання завдань.

Нагадаємо, попередній очільник закарпатської поліції Олександр Канцідайло написав рапорт на звільнення в середині лютого.

11 лютого від обов'язків було відсторонене керівництво поліції Мукачева Закарпатської області. Це пов'язано зі стріляниною, що відбулася там напередодні. Наступного дня після стрілянини голова МВС Арсен Аваков відреагував на прохання міськради і відправив у Мукачево спецназ і Національну гвардію. Влада міста вважає, що причиною регулярних кримінальних "розбірок" є "професійна слабкість і вкрай низька активність поліції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram