ГоловнаСуспільствоЖиття

Генпродюсер близького до Медведчука телеканалу пішов до Ахметова

Василь Голованов переходить на телеканал "Україна 24" як радник директора "Медіа Група Україна".

Генпродюсер близького до Медведчука телеканалу пішов до Ахметова
Фото: mediananny.com

Колишній генеральний продюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов приєднався до команди "Медіа Група Україна" як радник директора медіахолдингу Євгена Бондаренка.

Про це повідомила пресслужба медіахолдингу.

Зазначають, що Голованов створюватиме лінійки політичного прайму на телеканалі "Україна 24".

Раніше Голованов три роки працював на телеканалі NewsOne, де був автором і ведучим кількох телепрограм, а з квітня 2018 року був генеральним продюсером каналу.

"Досвід дозволяє мені бути впевненим, що ефіри політичних програм "Україна 24" будуть залучати як найяскравіших спікерів, так і широку небайдужу аудиторію", - прокоментував Голованов.

Бондаренко же анонсував запуск на телеканалі нових програм і шоу.

Нагадаємо, Голованов повідомив, що йде з NewsOne 19 лютого, без пояснення причин.

"Медіа Група Україна" Ріната Ахметова оголосила про запуск новинного каналу "Україна 24" в листопаді минулого року. Повідомляли, що телеканал "Ескулап TV" (ТОВ "Аспер 2011"), який входить до складу Медіа Групи, переоформив ліцензію через зміну логотипа та концепції мовлення - тепер канал буде називатися "Україна 24". За концепцією, це інформаційний канал. Близько 15 годин його мовлення на добу становитимуть інформаційні програми.

У пресслужбі "Медіа Групи Україна" зазначили, що концепт оновленого каналу і його програмна політика ще розробляють.

"Медіа Група Україна" купила цифровий телеканал "Ескулап TV" (ТОВ "Аспер 2011") на початку 2015 року. У минулому ТОВ "Аспер 2011" було зареєстроване за однією адресою з іншими каналами, створеними під конкурс 2011 року: ТОВ "Корона Санрайс" і ТОВ "Голдберрі". Усіх їх пов'язували з оточенням Олександра Януковича. Пізніше ТОВ "Корона Санрайс" (телеканал "Вінтаж") придбав власник Першої Української радіо групи Андрій Карпій, а ТОВ "Голдберрі" купили власники телеканалу "Еспресо" і переоформили ліцензію.

"Ескулап TV" отримав три попередження Нацради за недотримання програмної концепції (перше - у вересні 2014 року, друге - в лютому 2015 року, третє - в серпні 2015 року). Зокрема, в ефірі каналу виявили тільки шість хвилин власного виробництва. Представники каналу також мали дискусію з Нацрадою щодо визначення жанрового наповнення. З 2015 року Нацрада не мала претензій до телеканалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram