ГоловнаСуспільствоЖиття

Переселенці з Донецька привезли продукти під санаторій у Нових Санжарах

У такий спосіб переселенці підтримали співвітчизників.

Переселенці з Донецька привезли продукти під санаторій у Нових Санжарах, де на обсервації перебувають евакуйовані з Китаю українці. Про це у фейсбуці повідомив журналіст телеканалу "Настоящее время" Володимир Рунець.

"Приїхали переселенці з Донецька. Привезли все, що змогли. «Нас уже звинувачували, що війна через нас. Цих людей звинуватять, що вірус через них». Від інтерв'ю відмовилися, розвантажили машину і поїхали", - написав Рунець.

Фото: Volodymyr RunetsФБ
Фото: radiosvoboda

Нагадаємо, з ночі 20 лютого місцеві жителі протестували через розміщення евакуйованих у медичному центрі Національної гвардії. Після 18:00 правоохоронці очистили дорогу до санаторію від мітингувальників, однак вони не припинили перешкоджати їм. Після цього сутички продовжилися, автобуси з евакуйованими закидали камінням, на фото було видно розбиті вікна автобусів.

У результаті поліція затримала 24 протестувальників, але вранці відпустила всіх, окрім одного. Його затримали на 72 години.

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька вирішила приєднатися до громадян, розміщених на обсервацію в Нових Санжарах. Вона проведе з ними всі 14 днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram