ГоловнаСуспільствоЖиття

Завдяки теплій погоді в Києві почалися активні ремонтні роботи на дорогах, - КМДА

Ремонт активно триває на вул. Богатирській, Борщагівському шляхопроводі, на вул. Степана Бандери, Довбуша і т.д.

Тепла погода в столиці посприяла початку активних дорожніх робіт. Зокрема, на вул. Богатирській, Борщагівському шляхопроводі, на вул. Степана Бандери, Довбуша і т.д. Про це повідомив пресцентр КМДА з посиланням на комунальну службу "Київавтодор".

Фото: kyivcity.gov.ua
Фото: kyivcity.gov.ua

"Робіт на штучних спорудах не зупиняли. Завдяки сприятливій погоді ми активізували ремонт. На шляхопроводах на вулиці Богатирській починаємо підготовку до бетонування монолітного пояса між балками. Також установлюємо опалубку шафових стінок. На Борщагівському шляхопроводі встановлюємо опалубку для тротуару. А через кілька днів продовжимо заміну балок", - зазначив гендиректор "Київавтодору" Олександр Густельов.

Він додав, що на вул. Степана Бандери почали облаштування технічного тротуару, на продовженні вул. Довбуша до Броварського проспекту працюють на під'їзних дорогах. На самій вул. Довбуша ремонт здійснюється в межах житлової забудови.

Фото: kyivcity.gov.ua
Фото: kyivcity.gov.ua

Густельов зазначив, що вулицю Довбуша повністю перебудовують. Заплановане облаштування велодоріжки.

"Завдяки будівництву нової дороги ДВРЗ більше не буде тупиковим мікрорайоном. При цьому рух вантажівок ми відведемо від житлової забудови", - додав він.

Крім того, розпочато середні ремонти, які йдуть на вулицях Тростянецькій, Бикова і Ушакова.

Нагадаємо, 5 лютого президент Володимир Зеленський підписав два закони про додаткове залучення коштів на дороги "Укравтодору". Йдеться про додаткові 19,3 млрд грн, які будуть залучені в українських банків і через випуск єврооблігацій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram