ГоловнаСуспільствоВійна

Від початку доби в зоні ООС противник улаштував чотири обстріли із заборонених мінометів

Втрат серед сил ООС немає.

Від початку доби в зоні ООС противник улаштував чотири обстріли із заборонених мінометів
Фото: Олена Максименко

З початку доби 21 лютого станом на 7-му ранку російські окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь у зоні бойових дій на Донбасі.

Під час кожного обстрілу вони застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Поруч із Красногорівка з мінометів калібру 120 мм противник випустив 10 хв, в районі Горіхового - три міни з 120-мм міномета, сім пострілів з станкового протитанкового гранатомета.

Поруч з Павлопіль стріляли з мінометів 82 мм (три міни), також вівся вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Поруч з Лебединським стріляли з мінометів калібру 82 мм (13 хв).

Втрат з української сторони немає.

За минулу добу 20 лютого загальна кількість обстрілів досягло 10.

Поруч з Новомихайлівка стріляли з мінометів калібру 120 мм (10 хв), озброєння БМП, гранатометів і кулеметів.

Неподалік Харчовик стріляли з 82-мм міномета (дві міни), також ворог застосовував автоматичні станкові гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Два обстрілу біля Павлопіль відбулися з міномета калібру 82 мм (10 хв), а також з великокаліберного кулемета.

В районі Мар'їнки стріляли з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Два обстріли поруч із Лебединським здійснили з 82 мм міномета (10 мін), а також гранатометів різних систем і кулеметів. Неподалік Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета (чотири постріли), а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Старогнатівки стріляли з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

Неподалік Новозванівки противник застосував міномет калібру 120 мм (сім мін) і станковий протитанковий гранатомет (вісім пострілів).

За минулу добу втрат серед військових ООС не було.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко на засіданні Генасамблеї ООН запропонував розташувати миротворців на кордоні з Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram