ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали псевдотаксиста, який грабував пасажирів

Він забирав гроші і телефони, після чого висаджував з авто.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Києві затримали псевдотаксиста, який шукав на вулицях людей напідпитку і пропонував їм свої послуги. У салоні авто він грабував їх, а потім виганяв з машини, повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко зазначив, що зазвичай злочинець не довозив пасажирів до місця, а висаджував їх з авто без грошей і мобільних телефонів.

"Ми затримали 36-річного громадянина іншої держави після скоєння ним злочину, коли він відібрав у чоловіка мобільний і висадив його на вул. Братській. Під час обшуку авто знайшли речі потерпілого. Надалі за місцем проживання фігуранта ми провели санкціонований обшук, під час якого виявили два десятки телефонів, гаманці, сумки, банківські картки, годинник і прикраси", - додав він.

Не виключають, що чоловік мав спільника, оскільки вкрадені телефони розблоковували і через мобільний банкінг змінювали пін-коди, що давало можливість знімати гроші й оформляти кредити. 

Нагадаємо, в серпні 2019 року в Києві поліцейські затримали таксиста, який прикував пасажира ланцюгом і тримав його в підвалі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram