ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала 10 найбільш агресивно налаштованих людей, які блокували дорогу у Нових Санжарах

З ними провели превентивні бесіди і роз'яснили юридичні наслідки їх діяльності.

Поліція затримала 10 найбільш агресивно налаштованих людей, які блокували дорогу у Нових Санжарах
Фото: pl.npu.gov.ua

Поліція закликає жителів смт. Нові Санжари Полтавської області, які блокували дороги через евакуйованих українців з міста Ухань, не порушувати законодавство і попереджає, що усі протиправні дії будуть припинені.

Про це повідомляється на сайті поліції області.

"20 лютого, близько 7 години ранку, біля селищі Нові Санжари Полтавської області група місцевих жителів під час проведення акції заблокувала дорогу міжрегіонального значення. При спробі поліцейських розблокувати проїжджу частину деякі учасники акції чинили опір, виникла нетривала бійка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські встановили понад 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз'яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій і провели з ними превентивні бесіди.

"З метою недопущення будь-якої ескалації конфлікту або загрози здоров'ю громадян закликаю учасників акції не порушувати закон. Усі спроби скоєння правопорушень будуть припинені", - заявив начальник поліції Полтавської області Іван Вигівський.

Нагадаємо, українців та іноземних громадян, евакуйованих з Китаю, розмістять у медичному центрі Національної гвардії "Нові Санжари" у Полтавській області. У середу ввечері і вранці у четвер жителі населеного пункту перекривали дорогу на знак протесту. Між ними та правоохоронцями сталися сутички.

На борту повітряного судна авіакомпанії SkyUp перебувають 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. Усі вони разом з водіями автобусів будуть поміщені на 14-денну обсервацію у медичному центрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram