ГоловнаСуспільствоПодії

У Псковській області автобус з українцями зіткнувся з фурою, загинули 8 осіб

Ще двох, українця і білоруса, госпіталізували з травмами.

У Псковській області автобус з українцями зіткнувся з фурою, загинули 8 осіб
Фото: regnum.ru

У Псковській області сталося лобове зіткнення вантажівки Volvo і мікроавтобуса Mercedes, загинули вісім громадян України. Ще двох осіб, українця і білоруса, госпіталізували, пише ТАСС

ДТП сталася на трасі Санкт-Петербург - Невель, біля села Руда. Відомо, що автобус не був маршрутним таксі, повідомили в пресслужбі УМВС Росії по регіону.

"Мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, врізався у великовантажну машину. Мікроавтобус з українськими номерами і зареєстрований в Україні, вісім осіб загинули, в мікроавтобусі один тільки вижив. Імовірно, загиблі - громадяни України, автобус рухався в бік Києва. На місці працює слідча група", - уточнила голова району Світлана Василькова.

Фото: pln24.ru

Фото: pln24.ru

Фото: pln24.ru

У місцевому комітеті охорони здоров'я повідомили, що стан двох госпіталізованих оцінюють як середньої тяжкості. Загрози їхньому життю немає.

"У постраждалих діагностовано закриті черепно-мозкові травми, а також травми кінцівок. Постраждалих без загрози для життя госпіталізували у Великолуцьку міжрайонну лікарню", - заявила голова регіонального комітету з охорони здоров'я Марина Гаращенко.

Нагадаємо, в грудні в Росії у Воронезькій області перекинувся рейсовий український автобус, постраждали щонайменше 14 осіб. За попередньою інформацією, причиною ДТП стала сильна заметіль. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram