ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Радник прем'єра Голик розповів про те, як у дніпровській лікарні врятували новонародженого

Лікарня матері і дитини імені Руднєва у Дніпрі була побудована з нуля.

Радник прем'єра Голик розповів про те, як у дніпровській лікарні врятували новонародженого

Радник прем'єр-міністра Юрій Голик розповів про порятунок новонародженого в лікарні матері і дитини імені Руднєва в Дніпрі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook .

"Отримав смс від друга: «Привіт. Сьогодні день народження сина. Він народився в і завдяки лікарні, яку ви збудували. Не знаю, що вами рухало, коли ви будували саме її, але моя дитина жива завдяки лікарям, які працюють в ній. Я не знав тебе тоді, коли він народжувався, тільки познайомившись з тобою дізнався, що це і ти в тому числі. Дякую" - це безцінне. Так співпало, що будувати ми її почали в той рік, коли дочку мого іншого товариша рятували не в нашій країні. Просто тому, що це був єдиний спосіб дати їй життя. Все, що ми робимо - заради дітей. Щоб вони народжувалися, вчилися і жили в нашій країні", - повідомив він.

Раніше Голик розповів, як завдяки коштам, отриманим в результаті децентралізації, в Дніпрі була побудована нова сучасна дитяча лікарня матері і дитини імені Руднєва.

"Це найкраща дитяча лікарня України, побудована нами з нуля. Лікарня матері і дитини імені Руднєва в Дніпрі. Її хірургічний корпус. Сусідній з нею її педіатричний корпус теж побудований нами трохи більше року тому. 7 поверхів. 6 вгору. 1 вниз. Кілька тисяч квадратних метрів, що нагадують всередині комфортний дитячий садок і класний готель, а не лікарню", - написав радник прем'єр-міністра 24 січня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram