ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню

Від початку цієї доби вони також двічі обстріляли захисників Новтроїцкого.

У зоні ООС бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню
Фото: mignews.com.ua

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за 4 лютого бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню. Противник застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, повідомили у пресслужбі Міноборони України.

Поруч з Мар'їнкою стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, неподалік Красногорівки - чотири постріли зі станкового протитанкового гранатомета, також вівся вогонь з великокаліберного кулемета. У районі Авдіївки окупаційні війська здійснили три постріли з протитанкового ракетного комплексу, також застосовувався протитанковий гранатомет. Поруч з Пісками стріляли з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї, а поблизу Старогнатівки - з підствольного гранатомета і іншої стрілецької зброї.

Два обстріли біля Новотошківського вчинили з мінометів калібру 120 мм (5 хв) і 82-мм міномета (8 хв). Двічі вогонь відкривався біля Травневого - з гранатометів різних систем, кулеметів й іншої стрілецької зброї. Також двічі порушувався режим тиші біля Оріхового - з 120-мм міномета (3 міни) і 82-мм міномета (6 хв). Неподалік з Новолуганським стріляли з гранатометів різних систем, кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Втрат з української сторони немає.

"Від початку цієї доби російські окупаційні війська з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї двічі відкривали вогонь по захисниках Новтороїцького", - повідомили у Міноборони.

Нагадаємо, 3 лютого бойовики 12 разів відкривали вогонь і поранили двох українських захисників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram