ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив домашній арешт ексголові одеської поліції Головіну

Суд також продовжив йому заборону на виїзд за кордон.

Суд продовжив домашній арешт ексголові одеської поліції Головіну
Фото: Алексей Степанов/368.media

Вищий антикорупційний суд продовжив нічний домашній арешт з носінням електронного браслета ексначальнику Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитру Головіну до 26 січня. Про це сказано в матеріалах суду.

Крім того, суд продовжив йому заборону на виїзд за кордон.

За рішенням суду, Головін зобов'язаний утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними в кримінальному провадженні, а також від спілкування з працівниками Головного управління Нацполіції в Одеській області, працівниками інших правоохоронних органів, якщо таке спілкування не пов'язане з виконанням процесуальних і слідчих дій у кримінальних провадженнях, а також процесуальних дій в адміністративних провадженнях.

Нагадаємо, Головіна та його заступника підозрюють у заволодінні тютюновою продукцією, яка була речовим доказом у поліцейському розслідуванні. Ймовірно, Головін допомагав контрабандистам легалізувати сигарети, які незаконно прибували в одеський порт.

Головіна затримали 25 липня. Прокурори просили заарештувати Головіна з альтернативою застави в розмірі 22 мільйонів гривень. Незважаючи на це, суд відправив його під цілодобовий домашній арешт. Окрім того, на Головіна поклали низку обов'язків, зокрема носити електронний браслет і здати закордонний паспорт.

Однак у вересні Головіну пом'якшили покарання і відправили під нічний домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram