ГоловнаСуспільствоЖиття

Справа про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко пішла до суду

22-річний Микола Тарасов звинувачується за чотирма статтями Кримінального кодексу.

Справа про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко пішла до суду
Фото: dumskaya.net

Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко. Обвинувальний акт направлено до суду.

Про це інформує пресслужба поліції Одеської області.

За інформацією правоохоронців, на підставі зібраної інформації похвилинно відновили останню годину життя дитини і встановили, що до злочину причетний 22-річний місцевий житель. Зловмисник був затриманий і заарештований без права внесення застави. Також в будинку, де проживав підозрюваний, був проведений обшук.

"Під час досудового розслідування було проведено низку експертиз і зібрано достатньо доказів, щоб довести вину обвинуваченого. Крапку в справі поставить суд", - зазначив начальник поліції Одеської області Олег Бех.

22-річний Микола Тарасов звинувачується за чотирма статтями кримінального кодексу України - незаконне позбавлення волі неповнолітньої (ч. 2 ст. 146), замах на її зґвалтування (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152), вбивство (п. п . 2, 9, ч. 2 ст. 115) і наругу над її тілом (ч. 1 ст. 297).

Тарасов перебуває під вартою з 21 червня. Дівчинка пропала 13 червня по дорозі на заняття в танцювальній гурток. Через тиждень дівчинку виявили у вигрібній ямі в сусідньому з її будинком дворі. При затриманні Тарасов зізнався у спробі зґвалтування і вбивства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram