ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області впав дельтаплан, постраждало двоє людей (оновлено)

Обставини падіння ще уточнюють.

У Чернівецькій області впав дельтаплан, постраждало двоє людей (оновлено)
Фото: ДСНС України\ФБ

У Чернівецькій області в селі Погорілівка на присадибну ділянку впав легкомоторний літальний апарат  – дельтаплан. У ньому було двоє людей, яких госпіталізували після події. Про це повідомляється на  фейсбуці Держслужби України з НС.

Інцидент стався сьогодні, 26 липня, близько 10-ї ранку. Після падіння дельтаплана місцеві мешканці повідомили про подію у відповідні служби.

На місце прибули лікарі швидкої медичної допомоги, співробітники поліції та служби порятунку.

"Двох чоловіків, які перебували в дельтаплані, медики госпіталізували до районної лікарні. Особи потерпілих і обставини падіння з'ясовують", - зазначено в повідомленні ДСНС.

Оновлення: Слідчо-оперативна група з'ясувала, що літальний апарат належить місцевому підприємцю і використовувався для обробки полів. Останній політ виконувався після ремонту дельтаплана.

Унаслідок падіння травми отримали двоє 51-річних чоловіків. Один з них - майстер, який ремонтував літальний апарат, інший - місцевий житель. Обидва постраждалі отримали численні травми.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, на початку липня біля Чугуєва впав навчальний літак Л-39, яким керував курсант Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Курсант устиг катапультуватися до падіння.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram