ГоловнаСуспільствоЖиття

Апеляційний суд скасував звільнення під заставу поліцейського, який скоїв ДТП з трьома загиблими

Євген Калінін проведе у СІЗО 60 діб.

Запорізький апеляційний суд заарештував на 60 діб без права застави поліцейського Євгена Калініна, який за кермом BMW виїхав на зустрічну смугу і спровокував ДТП з трьома загиблими на трасі Скадовськ-Каховка у Херсонській області. Про це повідомляє прес-служба суду.

Суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора на постанову слідчого судді Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області та скасував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою у 192 тис. грн. Заставу, внесену за рішенням суду першої інстанції, повернуть заставодавцю.

Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 18 червня біля селища Миколаївка Херсонської області зіткнулися автомобілі ВАЗ 21099 та BMW. За кермом останнього перебував старший оперуповноважений ГУ Нацполіціі в Автономній республіці Крим і Севастополі.

В результаті зіткнення пасажири автомобіля ВАЗ 21099, чоловік і жінка, загинули на місці. 9-річна дівчинка отримала численні травми і померла в лікарні.

Водія BMW затримали, йому повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, але пізніше суд звільнив його під заставу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram