ГоловнаСуспільствоПодії

Правоохоронці затримали молдованина з Одеської області за підозрою в розбещенні дівчаток

Здаючи житло в оренду відпочивальникам, зловмисник входив у довіру до їхніх дітей і запрошував до себе "погратися".

Правоохоронці затримали молдованина з Одеської області за підозрою в розбещенні дівчаток
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Київська прокуратура разом із кіберполіцією затримала 53-річного молдованина, підозрюваного в розбещенні малолітніх дівчаток і у створенні відповідних порноматеріалів. Про це повідомляє пресслужба Київської прокуратури.

Чоловік живе в селі Грибівка Одеської області. Здаючи житло в оренду відпочивальникам, зловмисник входив у довіру до малолітніх дітей і запрошував до себе "погратися".

Під час такого спілкування чоловік змушував дівчаток роздягнутися, фотографував і схиляв до вчинення певних дій. Під час обшуку у квартирі підозрюваного правоохоронці вилучили велику кількість фото та відеозаписів, які підтверджують його злочинні дії.

Злочини кваліфіковано за двома статтями КК, що передбачають відповідальність за вчинення розпусних дій стосовно малолітніх, а також за виготовлення і поширення зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.

Слідчі дії тривають. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, Харківський суд засудив до 4 років 55-річного чоловіка, звинуваченого в розбещенні неповнолітніх. У грудні минулого року він чіплявся до дітей біля школи і робив їм непристойні пропозиції. У двох випадках чоловік показав підліткам свій член. Чоловіка раніше вже судили за розбещення своєї дитини. Він відбув покарання з 2012 по 2017 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram