ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 11 разів відкривали вогонь на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 11 разів відкривали вогонь на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з них двічі - із застосуванням заборонених мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики сім разів обстріляли позиції ООС: з 120 мм мінометів - поблизу Авдіївки; двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Талаківки та Павлополя; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Лебединського; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Богданівки; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - біля Харчовика.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції обстріляли чотири рази: з 120 мм мінометів - біля Новозванівки; з озброєння бойових машин піхоти і гранатометів різних систем - поблизу Новоолександрівки; двічі з протитанкових ракетних комплексів - біля Кримського.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожен обстріл супротивник отримав адекватну відповідь", - наголошується в повідомленні.

З початку поточної доби ворожих обстрілів позицій не зафіксовано.

Нагадаємо, декілька днів тому під час бою з диверсантами зник український військовий. Його тіло може перебувати в морзі одного з міст на окупованій території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram