ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" призначила новий поїзд сполученням Покровськ - Харків

Він курсуватиме по п'ятницях і неділях.

"Укрзалізниця" призначила новий поїзд сполученням Покровськ - Харків
УЗ назначила новый поезд Покровск - Харьков
Фото: Александр Рудоманов

"Укрзалізниця" продовжує розширювати залізничне сполучення Донбасу з іншими регіонами країни. Зокрема, із 18 січня призначено новий поїзд №205/206 Покровськ - Харків. Він курсуватиме по п'ятницях і неділях.

Про це повідомляють на сайті УЗ.

З Покровська поїзд рушатиме о 09:20 і прибуватиме до Харкова о 14:49. Зворотно - о 16:35 і прибуватиме о 22:01. Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Миколаївка-Донець, Богуславський, Павлоград-1, Лозова, Краснопавлівка та Лихачове.

За словами керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова, новий поїзд поєднає Донбас з великим регіональним центром - Харковом.

"Графік поїзда розроблено так, щоб пасажири, які прибувають до Харкова, могли пересісти на потяги, що курсують в інші регіони України. Зокрема, в напрямку Києва, Львова, Одеси, Херсона, Новоолексіївки та інших міст", - зазначив він.

Нагадаємо, в новому графіку руху поїздів на 2018/2019 роки УЗ продовжила вдосконалювати залізничне сполучення між Східною і Західною Україною. Так, з 9 грудня призначено новий поїзд №20/19 Київ - Лисичанськ і продовжено маршрут поїзда №142/141 Львів - Київ до Бахмута.

Також Міністерство інфраструктури України спільно з Міністерством інфраструктури Польщі працюють над відновленням двох залізничних маршрутів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram