ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запорізькій області частково обмежено рух на кількох дорогах

Снігоприбиральна техніка чергує на проблемних ділянках у Херсонській, Харківській і Запорізькій областях.

У Запорізькій області частково обмежено рух на кількох дорогах
Фото: dsns.gov.ua

У Запорізькій області на деяких дорогах Держслужба України з надзвичайних ситуацій обмежила рух через несприятливі погодні умови.

Згідно з оперативною інформацією ДСНС, станом на 13:00 п'ятниці обмеження руху автотранспорту вводиться в межах Запорізької області на автодорогах М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта; М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м. Таганрог); Н-30 Василівка-Бердянськ; Р-37 Енергодар-Василівка; Т-08-19 Більмак- / М-14 /; Т-08-21 / Н-30 / -Приморськ.

У Службі пояснили, що обмеження вводиться "з метою недопущення автомобільних пробок і забезпечення розчищення доріг".

Загалом же спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій і Львівській областях. На дорогах місцями ожеледиця.

Від "Укравтодору" залучено 227 осіб і 146 одиниць техніки в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій і Херсонській областях.

Нагадаємо, минулого тижня через снігові замети протягом доби було обмежено в'їзд у Полтавську область, рятувальники відбуксирували близько 1300 транспортних засобів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram