ГоловнаСуспільствоПодії

На базі відпочинку під Харковом ведмідь напав на прибиральницю

Жінка прибирала територію і не закрила вольєр з твариною.

На базі відпочинку під Харковом ведмідь напав на прибиральницю
Фото: parusmaksi.com

У суботу, 17 листопада, в селищі Старий Салтів біля Харкова в результаті нападу ведмедя постраждала 53-річна прибиральниця бази відпочинку.

На сайті місцевої поліції йдеться, що вранці жінка прибирала територію і не закрила вольєр з твариною.

Ведмідь укусив прибиральницю за ногу. З переломом ноги її доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і термінової медичної допомоги.

За цим фактом триває розслідування за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу - умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості.

Про долю тварини не повідомляють.

Видання NewsRoom з посиланням на власні джерела пише, що мова про базу відпочинку "Парус Максі". Там відмовилися від коментарів і кинули трубку, але при цьому на сайті установи розміщено відео із зоопарку, де містяться ведмеді, лев, тигр і інші тварини.

Нагадаємо, це другий подібний випадок у Харківській області за останній час. Рік тому у відділення політравми лікарні швидкої невідкладної допомоги Харкова доставили співробітника зоопарку, розташованого в Дергачівському районі Харківської області. Чоловік постраждав від нападу мавп. Він зайшов у клітку, щоб погодувати тварин, а вони його атакували. В результаті чоловік позбувся правого вуха і декількох пальців на руках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram